Apartments first line golf course!

 • start from 239.900€
Pilar de la Horadada, La Vega Baja del Segura, Alicante, Comunidad Valenciana, España
New builds Costa Blanca
Apartments first line golf course!
Pilar de la Horadada, La Vega Baja del Segura, Alicante, Comunidad Valenciana, España
 • start from 239.900€

Descripción

✅ APPARTEMENT TE KOOP EERSTE LIJN GOLF IN SPANJE.
Nieuwbouw appartementen.TOP project! Piekfijn verzorgde urbanisatie gelegen op minder dan 10 minuten van stranden, shops en restaurants.

MODERNE APPARTEMENTEN TE KOOP EERSTE LIJN GOLFBAAN AAN DE COSTA BLANCA


Dit nieuwbouwproject ligt pal in het midden van het exclusieve ROMERO GOLF-baan, op 5 minuten rijden van het gezellige stadje van Pilar de la Horadada, en op minder dan 10 min rijden van het befaamde parelwitte strand van Playa de las Higuericas.
Voor iedereen die ervan droomt een zorgenvrij leven te lijden onder de warme Spaanse zon, dan is dit ongetwijfeld een prima optie! Ook voor niet-golfers! De appartementen liggen EERSTE LIJN aan de golfbaan en men treft enkel laagbouw aan op het golfdomein.

De Costa Blanca heeft het beste klimaat van heel Europa! Winters (januari, februari)  tussen 14 en 19 graden, en zomer’s (mei, juni, juli, augustus, september, oktober tot begin november)  tussen 27 en 37 graden. De Costa Blanca telt rond de 300 dagen zonneschijn op een jaar. Hier wonen is een investering in Uw gezondheid en in Uw levensplezier!


NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN AAN DE GOLFBAAN 
Nieuwbouwproject van kwaliteitsappartementen gelegen in een piekfijn verzorgde afgesloten privé-urbanisatie en op amper 7 km van de parelwitte zandstranden van Playa de las Higuericas. Betreft een volledig afgesloten privé-urbanisatie. Alle appartementen kijken uit op de golfbaan en/of zorgvuldig onderhouden tuinen.   

Dit complex bestaat uit appartementen en penthouses van 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle appartementen zijn modern ingericht met zelf uit te kiezen vloertegels en wandtegels in de badkamer en hebben een mooie moderne open kwaliteitskeuken. Vanop de terrassen kan U genieten van de zon en heeft U uitzicht op de golfbaan. Alle appartementen hebben een pre-installatie A/C, een aerotermia warmtepomp en één parkeerplaats buiten. 

Prijzen beginnen vanaf 239.900-€ (plus 10% btw) voor een 2 slaapkamer/2 badkamer appartement, en vanaf 280.900-€ (plus 10% btw) voor een 3 slaapkamer/2 badkamer appartement.


AFSTAND VANAF DE LUCHTHAVENS
ALICANTE 
– op 40 minuten rijden van de internationale luchthaven van Alicante  “Altet” (70 km)
– uitstekende verbinding vanuit de luchthaven van Alicante (peage autosnelweg AP-7 >>> richting zuiden: Cartagena)

MURCIA “CORVERA”
– op 40 minuten rijden van de luchthaven van Murcia-Corvera (55 km)
– goede verbinding via gewestweg  (eerst richting Murcia, dan afslag RM-19 richting Balsicas/San Javier)

LOKATIE 
– op 4 minuten rijden van restaurants, winkels en bars
– op 10 minuten rijden van het mooie zandstrand van Playa Flamenca en de stranden van Playa La Zenia, Playa Punta Prima, Cala Las Estacas and Cala Capitán. Alle stranden dragen de blauwe Europese vlag voor uitstekende kwaliteit van het zeewater.
– op 5 minuten van verscheidene grote supermarkten
– op 10 minuten van ZENIA BOULEVARD, het grootste shoppingcentrum in de provincie van Alicante met 80.000m² aan winkels.
– op 15 minuten rijden van 5 andere schitterende golfbanen, zoals Real Club de Golf Campoamor, Las Colinas Golf & Country Golf, Villamartín Golf en Golf Las Ramblas de Campoamor.

WAT KAN MEN ZOAL DOEN IN PILAR DE LA HORADADA?
Heel simpel, alles! oa. fantastisch mooie fietstochten maken – wandelingen langs de schitterende zandstranden – een partijtje golf spelen aan de mooiste golfbanen van de Costa Blanca – een bezoek aan de zoutmeren van Lo Pagan (Mar Menor) met zijn duizenden flamigo’s en vele zeevogels – een dagje shoppen in het mega schopping center ZENIA BOULEVARD  (80.000 m² shopping plezier) –  met de familie een uitstap maken naar de vele jachthavens aan de Costa Blanca (Campoamor, Cabo Roig) – het beoefenen van alle mogelijke watersporten inbegrepen zeilen, snorkelen en parasailing – inkopen doen op de wekelijkse straatmarkten in elke stad en dorp – met de auto op verkenning naar de prachtige historische steden van Alicante, Murcia en Elche, of het prachtige binnenland van Spanje ontdekken – een bruisend nachtleven met bars en discotheken – terrassen tot vroeg in de morgen – Spaanse tapas of uitgebreid dinneren in één van de vele restaurants.

TYPE WONING
2 en 3 slaapkamer appartementen en penthouses met 2 badkamers (waarvan de hoofdslaapkamer een ensuite badkamer heeft)

TYPE BOUWCONSTRUCTIE
laagbouwconstructie van 4 bouwlagen: gelijkvloers, eerste verdieping, tweede verdieping, penthouses met een groot dakteras-solarium

INDELING VAN DE APPARTEMENTEN
– gelijkvloers: 2 of 3 slaapkamers + 1 of 2 badkamers + open keuken/salon + terras met tuin
– eerste en tweede verdieping:  2 of 3 slaapkamers + 1 of 2 badkamers + open keuken/salon + terras
– penthouse:  2 of 3 slaapkamers + 1 of 2 badkamers + open keuken/salon + terras + solarium

PLANNEN
– op Uw aanvraag sturen wij U de plannen door van de appartementen.

ORIËNTATIE
alle oriëntaties mogelijk, afhankelijk van de vleugel (N – O – Z – W)

INBEGREPEN
1 parkeerplaats buiten

INSTALLATIES EN FACILITEITEN IN DE URBANISATIE
– parkeerplaatsen buiten
– liften
– tuin met een gemeenschappelijk zwembad

STIJL EN CONCEPT
– modern, eigentijds, smaakvol
– concept van een open keuken-leefruimte/salon
– terrassen
– solarium voor de penthouses 

MATERIALEN EN AFWERKING
– goede kwaliteit van materialen
– pre-installatie A/C (warm en koud)
aerotermia lucht-water warmtepomp
– dubbele beglazing
– veiligheidsdeur
– inbouwkasten in de slaapkamer

OPTIE TOT PERSONALISATIE VAN DE AFWERKING
Keuzemogelijkheden voor:
– vloer in de badkamer
– wandtegels in de badkamer

DECORATIE EN MEUBELS
Mogelijkheid tot keuze uit verscheidene kwaliteitsmeubel- en decoratiepakketten zodat Uw appartement 100% instapklaar is op de dag van oplevering! (inclusief tv toestel, wifi toestel en koffiezetapparaat!) 

ENERGIECERTIFICAAT
– ECP energiecertificaat: B (energiezuinig)
– aerotermia warmtepomp (voor warm water)

OPPERVLAKTES
– appartementen: 75 m²  – 100 m²
– terrassen: 20 m²  – 32 m²
– solarium (penthouses): 47 – 71 m²
– privé tuin: 61 m² – 82 m² (gelijkvloers appartementen)

PRIJZEN (10% btw exclusief)
2 slaapkamer appartementen: vanaf 239.900 €
3 slaapkamer appartementen: vanaf 280.900 €

Alle vermelde verkoopprijzen zijn steeds exclusief aankoopkosten (advokaat, notaris) en btw
Voor een nieuwbouw betaal je 10% BTW en 1,5% registratierechten (op de aankoopprijs) in Spanje

KOSTEN GEMEENSCHAP
afhankelijk van de oppervlakte
tussen 1200 en 1550 euros per jaar

WETTELIJKE STATUS
bouwlicentie werd afgeleverd door de gemeente 

RESERVATIE EN DE BETALINGSSTRUCTUUR
– voor reservatie: reservatiekost van 6.000 euros (+10% btw)
– 30 dagen later, bij het ondertekenen van koopcontract: betaling van schijf van 40% (+10% btw) (min de eerder betaalde  6.600-€)
– bij voltooïing en verlijden van de akte: betaling van het saldo van 60% (+10% btw)
Alle betalingen aan de bouwpromotor worden gewaarborgd door een bankgarantie of een verzekering.

HUIDIGE STAND VAN DE BOUWWERKEN
Dit complex wordt gebouwd in 4 fases. (laatste fase wordt nu gebouwd)
– de grondwerken en de infrastructuurwerken zijn voltooid
– de bouwwerken zijn volop bezig
– datum van voorziene voltooiing en oplevering:   voor blok N8: september 2023 en voor blok N7: S1 2024 

SHOW HOUSE
Een show house is aanwezig

BEOORDELING: ABSOLUTE AANRADER!
Is werkelijk een TOP urbanisatie! De ideale plaats om de vakanties door te brengen of om permanent te wonen in Spanje. Alles is piekfijn verzorgd en geregeld.

APPARTEMENT TE KOOP GOLF SPANJE. -REF.: #S-CBL-150

KOM ONS BEZOEKEN IN SPANJE!: U bent van harte welkom op onze kantoren in Spanje! U kan vliegen op de luchthaven van Alicante of op de luchthaven van Murcia “Corvera”. (TUI vliegt vanuit Oostende, Antwerpen en Charleroi op Murcia-Corvera). In gezamenlijk overleg met U plannen we Uw verblijf (3 a 4 dagen) in Spanje en bezoeken wij de pre-geselecteerde projecten. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en dat alles gebeurd op een aangename, ontspannen, correcte en professionele  manier. Geen druk bij ons! Wij geloven in de kracht van eerlijkheid, transparantie en professionaliteit!

MAIL ONS MET UW VERZOEK TOT INFORMATIE, EEN UP-TO-DATE PRIJSLIJST EN DE BESCHIKBAARHEID helemaal onderaan deze pagina vindt U het aanvraagformulier. Wij reageren binnen de 24 uur gegarandeerd. (meestal binnen enkele uren)

OPGELET! Gezien de uitstekende verhouding prijs t.o.v. kwaliteit/lokatie/investeringsrendement/verhuurpotentieel is er een GROTE INTERNATIONALE VRAAG naar precies dit type van nieuwbouwprojecten in Spanje. Bijgevolg kunnen wij aan iedere geïnteresseerde partij enkel aanraden om zo snel als mogelijk te handelen en zo snel als mogelijk Uw vlucht naar Spanje te boeken. Wij komen U dan ophalen aan Uw hotel,  B&B of vakantie-appartement. Wenst U echter op zeker spelen, dan kan U best het reserveringsbedrag al betalen vanuit België of Nederland. Dit bedrag komt op een specifieke, geblokkeerde rekening terecht en het gestorte bedrag mag enkel en alleen worden aangewend met als doel de door U gekozen woning te reserveren voor U. Dit is de enige manier om de uitgekozen woning van de markt af te halen, zodat deze niet meer aan anderen kan worden verkocht.


DISCLAIMER: Alle prijzen op deze website zijn louter informatief en niet-bindend. De eigenaar kan de prijs van zijn eigendom steeds aanpassen op ieder moment.   property costa del sol appartement te koop spanje appartement te koop alicante immo te koop spanje propiedades en venta en la costa blanca propiedades en venta en alicante


APPARTEMENT TE KOOP ALICANTE SPANJE   APPARTEMENT TE KOOP ORIHUELA  IMMO BELGIE  IMMO BELGIE   IMMO NEDERLAND  IMMO NEDERLAND IMMO BELGIE

Details

 • Property ID: #S-CBL-150
 • Price: start from 239.900€
 • Property Size: 75 - 100 m²
 • Bedrooms: 2 and 3
 • Bathrooms: 2
 • Year Built: 2023
 • Property Type: Apartments
 • Property Status: New builds
 • City Pilar de la Horadada
 • State/county Alicante
 • Area Costa Blanca
 • Country Spain

Comparar listados

Comparar
Vanessa Van Camp
 • Vanessa Van Camp